Isuzu D-MAX 1.9L Ddi Blue Power- Lagi Power, Lagi Jimat Minyak!

17 Sep 2019
152 597 görünümler

Setelah sekian lama menanti, akhirnya trak pikap Isuzu D-Max 1.9L Ddi Blue Power ini telah hadir ke pasaran Malaysia dengan menjanjikan kuasa enjin lagi mantap, rendah kadar emisi, dan pengunaan bahan api yang lebih jimat!
Isuzu D-Max 1.9L Ddi Blue Power mampu menghasilkan kuasa sebanyak 148hp @ 3,600rpm dan 350Nm.
Kalau hampa semua nak tahu, ada 5 keistimewaan yang ditawarkan oleh enjin 1.9L DDi Blue Power:
1. Lebih kuasa
2. Lebih tork
3. Lebih tahan
4. Lebih cekap bahan api
5. Lebih mesra alam
Selain dari lebih jimat dan lebih sedap dipandu, abang juga perasan trak pikap ini datang dengan ruang dalaman yang lebih kemas, selesa dan mewah.
Siapa yang komen enjin 1.9L tak cukup power, tak cukup feel... hampa semua sila tengok ulasan pandu uji Abang Gan. Abang ada cerita, sedap ka tak sedap Isuzu D-Max baru ni!
Kalau nak membaca, boleh tekan link: pandulaju.com.my/isuzu-d-max-1-9l-ddi-bluepower-sah-masuk-malaysia-18-september-ini/
Seperti biasa! Jika suka dengan video ini, jangan lupa juga terus layari, Subscribe dan tekan loceng;
LAMAN WEB : pandulaju.com.my
TRkeys : trkeys.net/user-pandulaju
FACEBOOK : facebook.com/pandulaju.com.my/
INSTAGRAM : instagram.com/pandulaju
#Isuzu #IsuzuDMax #IsuzuDmax1.9LDDiBluePower

YORUMLAR
  • Harga bermula RM86k - RM116k

    Pandu LajuPandu Laju27 gün önce
    • Fuhhhh harga...berangan je la

      waynwayn8 gün önce
    • @seman rock jika begitu, sy sambungkn talian kpd gan... 😂😂😂😂😂😂😂

      Captain JacqueCaptain Jacque15 gün önce
    • @Captain Jacque maaf tuan. Saya kurang paham sikit dgn apa yg nak disampaikan oleh tuan ni 😅

      seman rockseman rock15 gün önce
    • @Chris Junior dia sesuai pakai topeng winnie the pooh shj...

      Captain JacqueCaptain Jacque15 gün önce
    • @Ka Virgy klau begitu kita beli truck hotwheel shj bro, sy belanja bro satu...ok?

      Captain JacqueCaptain Jacque15 gün önce
  • Cm hareyyy hahahaha

    DHtechHDDHtechHD14 saatler önce
  • Bwk mcm kure2 boleh sembang la 1 bar....meh sni tukar jokey tgok bpe bar yg hilang🤣🤣🤣. 3.0 version tu compared 1.9 ape yg lebih & ape yg kurang

    amgivi ah liaoamgivi ah liaoGün önce
  • Bosss alang2 dh p thai tu upgrade piping pon baek👍 kasi asap hitam nmpk dlm side mirror baru rase pikup dye acane...kekeke

    amgivi ah liaoamgivi ah liaoGün önce
  • Ejas2 review offroad klo ade bru boleh ckp padu bossku mcm triton dah buktikan kt sabah.... Kekeke🤣🤣🤣

    amgivi ah liaoamgivi ah liaoGün önce
  • Ni presentation abg gan yg paling sempoi skali...hehe...cmni la paling best...xbosan dengar...good job pandu laju👍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Mohamad MarwanMohamad MarwanGün önce
  • Bang Isuzu 2020 baru review la..

    Ulya & MisharyUlya & Mishary2 gün önce
  • HAHAAHHHAHAA

    IRFAN DANIALIRFAN DANIAL4 gün önce
  • Kompom lembab ni naik bukit

    Ichsan Muis9193Ichsan Muis91934 gün önce
  • Boleh masuk dlm wishlist kete baru ni. Huhuhu

    Qwerty UiopQwerty Uiop5 gün önce
  • Sabah Dmax 2.5 turbo, roadtax dia RM138.. Lain rate ka punya west malaysia ngan sabah sarawak?

    Jerrie Lister JainolJerrie Lister Jainol5 gün önce
  • Kalau save minyak tp power xde, no points bro.. Kalau kwsn pendalaman di sarawak yg berbukit tinggi, kami x pakai Isuzu.. Mmg x power, tak seperti Vigo, Triton and Navara, mmg powerful..

    Tomz ShinodaTomz Shinoda5 gün önce
  • Abg Gan, polis tak suspek ke asyik berlegar-legar kat tempat sama dari tadi? Jgn marah haa...gurau je ;-)

    Mohamad Hanif SaidMohamad Hanif Said8 gün önce
    • Ya...perasan jgak td...kat simpang tu la paling ketara...😆😆😆

      Sudai PipitSudai Pipit7 gün önce
  • Toke2 mmg layan toyota.. Dmax bkn tak bgs tp lbh kurang je outdated.. Interior exterior nk kena cantik.. Seat blkg mcm ford selesa jln jaoh.. Yg lain2 dh ok kot..

    Azhar 9Azhar 99 gün önce
  • Mahal

    Mohd Asrul AbdullahMohd Asrul Abdullah9 gün önce
  • Alaaa... anak daddy 😂

    LewisHamilton AmatLewisHamilton Amat10 gün önce
  • boleh install berapa carseat? kalau follow manual

    moon limmoon lim13 gün önce
  • Terima kasih Abang sudah mengulas mobil ini, sangat informatif dan menarik. Salam kenal dari Indonesia 😊

    Ahmad Sofyan HadiAhmad Sofyan Hadi14 gün önce
    • Salam kenal. Terima kasih menonton

      Pandu LajuPandu Laju14 gün önce
  • SORRY..UDUH..HEHE.. TRITON 2019 TETAP KACAK..KEH2

    MSaifullah SamsudinMSaifullah Samsudin16 gün önce
  • Sedihnye..nunggu kapan nak dijual di indonesia..

    Irwin TanjungIrwin Tanjung16 gün önce
  • padu2...rs nk beli 🏁

    Rotor MastersRotor Masters17 gün önce
  • bang... x buat review utk low spec manual ka?

    eL LenoeL Leno17 gün önce
  • Endut u deserve likes a lot 👍🏽👍🏽👍🏽

    M KM K17 gün önce
  • Ok si Endut lawak! Wkwkw Cak!

    M KM K17 gün önce
  • In Indonesia, we're still using outdated and legendary 2.5L diesel engine, that common part with Isuzu Panther.

    Felix NandoFelix Nando17 gün önce
  • Abang bila itu isuzu D-max masuk sabah

    Janet IkunJanet Ikun18 gün önce
  • Terbaikkkk...

    Rohizam Abd RahmanRohizam Abd Rahman19 gün önce
  • kereta sama cardock review kh ni hahahah

    liadin sailang teamliadin sailang team19 gün önce
  • Naik bukit dgn beban kuat x?

    Muhamad Al AnsariMuhamad Al Ansari20 gün önce
  • Serasa keluarga adudu yang review hhaaa mantaf bang sukses

    Andre MahendraAndre Mahendra21 gün önce
  • Terbaikk la D-max baru ni..dah la lasak.. Jimat minyak pulak tu..

    shahrul rohselishahrul rohseli22 gün önce
  • Hahaha..bab "anak daddy" tu tak tahan nak gelak jugak..😄

    mohamad shahrimanmohamad shahriman22 gün önce
  • Abg gan mana dah video saga 19 vs bezza? Hehe

    AGuitarFingerstyle4UAGuitarFingerstyle4U22 gün önce
  • Ngomong naon sia ceng

    Ari FitriansyahAri Fitriansyah22 gün önce
  • I like 3.0 🌽

    HỀ BÉ BỎNGHỀ BÉ BỎNG23 gün önce
    • This is new 1.9l

      Azhar 9Azhar 99 gün önce
  • 4:31😁😁

    En KhaiEn Khai23 gün önce
  • Wow 😀

    Deko DekoDeko Deko23 gün önce
  • Siapa yang nonton dari Indonesia? Angkat jempol

    didik jerinxdidik jerinx23 gün önce
  • lupakan kereta tu, saya mau beli abang 2 orang tu boleh?

    Azmie TripAzmie Trip23 gün önce
  • Bise muat ape za inimobil

    Cerita Mr. ZankCerita Mr. Zank23 gün önce
  • Bosku cuba pandu uji dekat sarawak pedalaman ulu baram.

    Mohdfadzilah TonyMohdfadzilah Tony23 gün önce
  • Kpn masuk Indo Aku penggemar d.max

    Haji MulyadiHaji Mulyadi23 gün önce
  • Ngejelasin nya kya mau order panci ya 😁

    Bondan CahyoBondan Cahyo23 gün önce
  • Angkut dosa... Hahah mcm haram...

    Mohd Akramin AnuarMohd Akramin Anuar23 gün önce
  • Saya sudah subscribe...salam dari Manado North Sulawesi

    Dennis GerunganDennis Gerungan23 gün önce
  • Kapan masuk indonesia bang

    Bapak DeniBapak Deni23 gün önce
  • pasaran Malaysia bila masuk?

    Sufri Adam MajinggauSufri Adam Majinggau24 gün önce
    • Dah lancar minggu lepas

      Pandu LajuPandu Laju24 gün önce
  • Dh try.. tk brapa up.. lembab... Keras ...

    zulaiha tahirzulaiha tahir24 gün önce
  • Waauuu.. teruja jgk dgn promosi brader Bob kita tu..aku yg pakai Hilux Kun25 pun terasa nk trade in nii.. Isuzu mudah nk bgi rendah sikit..satu jer yg aku nk tgok.. kerusi belakang Bob tk tunjuk pun saipa??takut org belakang sengal lutut jer sbb terlalu rapat dgn kusyen depan..kna pi try dlu..Klau selesa ada harapan aku trade in...

    Nyoktua55Nyoktua5524 gün önce
  • menarik ..... harap ada kaler yg ok skit heheee

    ahfooktitsahfooktits24 gün önce
  • terbaik lah review ni..siap dukung2 🤣..next review Ford Ranger Wildtrak & Raptor

    The GameChangerThe GameChanger24 gün önce
  • Tq Abg Gan sbb sebut semnnjung Malaysia, Sarawak dan Sabah.

    myran maxsonmyran maxson24 gün önce
  • Too much talk... Cc smal only good for flat road. Try climbing kimanis and ranau first lol

    Yasslin AssinYasslin Assin24 gün önce
  • Mcm mana kalau naik bukit, off road.... ok kah bang...........

    mohd azdie apinmohd azdie apin24 gün önce
  • So far dmax jaranh dgr failure. Tp 1.9 ni wah brani btl. Hrp sesiapa yg dah ambil mtk share skit torq, power mcmne lbh2 daki bukit atau offroad. Trus brminat mcm nk jual je triton. Haha. Hrga dia tuh fuhh gegar iman

    No NameNo Name24 gün önce
    • Bru je masuk malaysia sept ni, tggu la skit lg, nanti ada la tu review lain..haha

      Syed IlyasSyed Ilyas20 gün önce
  • Hari tu ada salesman kat isuzu kata jgn beli ford 2.0 liter sebab enjin tu kena 'stressed' untuk keluarkan power tinggi. Tak tahu lah apa dia nak kata kalau isuzu 1.9 liter ni masuk kedai dia. Enjin 2.5 liter sebenarnya lagi power cuma powernya kena 'capped'. x caye bagi masuk unichip ker, ecu ker. pasti lebih power. versi 1.9 liter ni dah x dapat nak uppower sgt dah sebab mcm sales man kat isuzu tu cakap dah kena stressed.

    jjojmk bjjjojmk bj24 gün önce
    • Salesman cmtu jgn dgr dok kondem brg org, nnti tukar jual brand lain dok kondem brand dia yg dulu jual

      Azhar 9Azhar 99 gün önce
  • Kalo di indonesia ad ga

    Muhamad ArpanMuhamad Arpan24 gün önce
  • Part bole ke angkut dosa2 korang tu membuat kn aku rugi beberapa cloud9 plus aku

    Fendy ChannelsFendy Channels24 gün önce
    • And part “nie blue power bkn cerita blue yg kw tengok tu" membuat kn phone aku mandi ribenna

      Fendy ChannelsFendy Channels24 gün önce
  • dmax lama tak tahan lasak, bisinh enjin, kaki bising

    Lo Wui HiungLo Wui Hiung24 gün önce
  • funny

    Lo Wui HiungLo Wui Hiung24 gün önce
TRkeys